Potpisan sporazum o partnerstvu

Polazeći od potrebe za uspostavljanjem bliže saradnje sa ciljem zajedničkog angažovanja na obuci svih zaposlenih u sektoru osiguranja na teritoriji Republike Srbije, i edukaciji građanstva o značaju i potrebi za osiguranjem, a prihvatajući u celosti međusobna programska opredeljenja, potpisan je sporazum o partnerstvu između Društva Ovlašćenih Zastupnika u osiguranju SrbijeBeogradske Bankarske Akademije - Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije.

Osnivanje fonda e-Razvoj

Predsednik Društva Ovlašćenih Zastupnika u osiguranju Srbije Sabrija Imamović ušestvovao je juče (10.05.2012) na Osnivačkoj skupštini fonda koju čine sve registrovane članice Udruženja e-Razvoj. Na skupštini su izabrani: Predsednik i Zamenik predsednika skupštine fonda, Upravni odbor fonda, Nadzorni odbor fonda i Radna grupa za izradu Statuta i Biznis plana fonda.

 

Tribina Ada

Tema tribine je bila AKTUELNA SVETSKA FINANSIJSKA KRIZA I KUĆNI BUDŽET. Ova intrigantna i aktuelna tema je privukla veliki broj posteilaca a među njima su viđeni i mnogi predstavnici javnog života, radnika u bankarstvu i stručnjaka iz sveta finansija i računovodstva. Prisutne je pozdravio Predsednik Društva Stankov Zvonimir, upoznao ih sa temom tribine i podneo uvodno izlaganje.

 

Tribina Sremska Mitrovica

Svetsku finansijsku krizu prebroditi planiranjem kućnog budžeta

U Sremskoj Mitrovici je protekle nedelje održana još jedna u nizu Tribina u organizacijU Sremskoj Mitrovici je protekle nedelje održana još jedna u nizu Tribina u organizaciji Društva ovlašćenih zastupnika u osiguranju Srbije i njihovih aktivista iz Sremske Mitrovice, Rume i Inđije. Po običaju, tribina je i ovog puta bila dobro posećena i odlično organizovana.

Još članaka...

Copyright © 2012 DOZ